Històric

Pŗgina de resultats: 1 2 3 4
Dimarts, 7 de juny, 09:30 h
Una  de les mesures que cal  considerar per tal d’evitar el malbaratament és l’educació de la població en l’aprofitament dels aliments, destinada  per evitar que no es produexin situacions tan freqüents com els aliments i les restes d’àpats que es fan malvé a la nevera o que caduquen al rebost.
Dissabte, 4 de juny, dissabte, a les 17 i 19.30 h
Antics alumnes d’un institut fan una festa en què participen tota mena de personatges, excepte els mateixos alumnes, cosa que provocarà alguns embolics i moltes situacions divertides.
del 6 al 10 de maig, 18:00 h
Diumenge, 29 de maig, diumenge, a les 11:30 h
Veure imatge de Coneguem el Parc de Les Planes (nova finestra)
Activitat d'educadió ambiental adreçada per a infants i families, amb l'objectiu de conèixer els valors històrics i ambientals del parc i informar sobre la importància que els ciutadans tenim sobre la conservació de l'entorn. 

Diumenge, 29 de maig, diumenge, a les 11:30 h
Veure imatge de Stop soroll, fem salut (nova finestra)
Activitat d'educació ambiental adreçada a infants i families, per aprendre els diferents tipus de contaminació, quines en són les causes, quins efectes tenen sobre la salut i quines accions de prevenció es poden fer. Se centra especialment en la contaminació acústica i en identificar quins sons i sorolls ens envolten, com afecta el soroll sobre la nostra salut i quines accions de prevenció podem fer. 
Pŗgina de resultats: 1 2 3 4
Centre Cultural Bellvitge-Gornal | Plaça de la Cultura, 1 | 08907 L'Hospitalet | Tel. 93 403 61 55 | c.c.bellvitge-gornal@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat