Com apendre a deixar de pintar

Subsòl . Art Contemporani

Artistes:
Hadaly Villasclaras,
Lola Zoido,
Paula García-Masedo,
Jan Monclús,
Fabià Claramunt.

Comisariada per: Eladio Aguilera
Lloc: Centre Cultural Bellvitge-Gornal(Centre Cultural Bellvitge-Gornal)
PL Cultura 1, ET pis  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
The Painting Body és un projecte que s’ha acoblat per un únic motiu; mostrar les turbulències existents entorn la pintura emergent donant un cop d’ull a alló que succeeix a la perifèria fora del focus de centralitat de Madrid. Escollint un nombrós grup de pintores i pintors  es proposa recollir el més ampliament possible les inquietuds existents dins la pintura contemporània  a ciutats com Sevilla, Málaga, Valencia o Barcelona. Connectant i confrontant físicament l’obra d’artistes que están treballant o s’han format en aquestes capitals en dues exposicions que servirán per a donar forma a un pensament que duu molt de temps en procés de maceració; existeix una nova forma d’entendre la pintura i no és al centre.
La primera d’elles es presenta a l’espai Subsòl amb el títol “ Com aprendre a deixar de pintar”. Els artistes que intervenen en aquesta mostra representen les diferents formes d’enfrontar-se a la pintura fins i tot sense tacar-se les mans. Malgrat sembli retòric, no és una invitació a deixar de pintar si no que pretén aportar una visió de com la pintura pot ser abordada des d’un pensament no tradicionalista.
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Centre Cultural Bellvitge-Gornal | Plaça de la Cultura, 1 | 08907 L'Hospitalet | Tel. 93 403 61 55 | c.c.bellvitge-gornal@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat