Històric

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Del dilluns 31 de juliol al divendres 1 de setembre
Veure imatge de VACANCES CCBG (nova finestra)
Dissabte, 16 de setembre
Veure imatge de Al Sánchez & Jordi Arkano (nova finestra)

Comença la segona part de la temporada a la CDH amb dos cracks de la música. Gaudirem del millor rock d'avui i de sempre.

Del divendres 30 de juny al dissabte 15 de juliol
Veure imatge de Summer Experience al Districte VI (nova finestra)

Arriba el Summer Experience amb cultura de petit format a L’Hospitalet

INTEMPÈRIE
Conjunt d’accions escèniques a l’aire lliure dins de l’oferta cultural del Summer Experience al Parc de Bellvitge de L’Hospitalet del 30 de juny al 15 de juliol.

El Districte VI (Bellvitge-Gornal) concentrarà la seva proposta al parc de Bellvitge sota el concepte “Intempèrie”. Hi trobarem propostes musicals de blues, folk, rock, pop i flamenc, entre elles un homenatge a Elvis Presley. Completen l’oferta espectacles familiars de màgia i circ.


 

Del dijous 15 de juny al divendres 28 de juliol
Veure imatge de El far del Llobregat (nova finestra)

La idea de muntar una exposició sobre el fanal o far del Llobregat sorgeix a partir de la maqueta que el veí de Bellvitge Fernando J. Olivera ha fet d'aquest emblemàtic patrimoni de la Marina hospitalenca.

Com que és un dels tres fars que encara funcionen a Catalunya i un dels més antics d'Espanya, el seu accés roman inaccessible en estar entre dipòsits inflamables de la Zona Franca de Barcelona.

El far del Llobregat, conegut popularment com “el fanal” i anteriorment com a “torre del cap del riu” es mereixia una exposició, per fer-la hem format una comissió en què han participat algunes persones a títol particular i entitats del barri com l'Associació de Veïns i Veïnes Independent de Bellvitge i la Fundació, hem comptat amb el suport del Centre d'Estudis de l'Hospitalet, la Biblioteca Bellvitge i del Centre Cultural Bellvitge-Gornal.

Roser Chillón ha fet un dibuix en aquarel·la del far a partir del qual ha fet el cartell.

Òmnium Cultural Sants-Montjuïc ha aportat l'auca de la Marina a la llum de fanal, un treball realitzat per Rosa Mas Martí a partir de la documentació recollida per Julio Baños.

Maria Àngels García-Carpintero ha recollit la història a partir de la qual la comissió ha escollit i adequat les frases a l'exposició visual.

Agraïm a tots la col·laboració i estem segurs que moltes més entitats haguessin participat si els haguéssim sol·licitat la seva ajuda. L'exposició és modesta, però volem arribar a molta gent, comptem amb tots i totes vosaltres per a la seva difusió.

Bellvitge, L’Hospitalet de Llobregat, juny 2023

Divendres, 28 de juliol
Veure imatge de DUAL COVER en concert (nova finestra)

APOSS – Tallers Bellvitge amb col·laboració de Centre Cultural Bellvitge – Gornal de l'Ajuntament de l'Hospitalet, tenen el plaer de presentar a:
Dual Cover, duet musical format per Lidia Bao i Aarón López, on escoltarem rock and roll i música clàssica del pop espanyol.
Activitat concertada per ambdues entitats del barri i oberta a tothom el 28 de Juliol del 2023 de 10:30 a 12:00h al Centre Cultural Bellvitge – Gornal.

Aforament limitat i entrada gratuïta

Pàgina de resultats: 1 2 3 4
Centre Cultural Bellvitge-Gornal | Plaça de la Cultura, 1 | 08907 L'Hospitalet | Tel. 93 403 61 55 | c.c.bellvitge-gornal@l-h.cat